فرزين براي افزايش همکاري‌هاي پولي و بانکي به مسکو رفت

تاریخ انتشار : 1403/10/29

تهران- ايرنا- رئيس‌کل بانک مرکزي که به همراه رئيس جمهور عازم تاجيکستان و روسيه شد، قرار است در مسکو مذاکرات راهبردي براي همکاري‌هاي دو جانبه در حوزه پولي و بانکي را پيگيري کند.

به گزارش ايرنا از بانک مرکزي، محمدرضا فرزين به همراه تعدادي از اعضاي کابينه و به منظور همراهي با رئيس‌جهور در سفر به روسيه براي شرکت در مذاکرات راهبردي با مقامات بلندپايه روسيه با هدف گسترش همکاري‌هاي دوجانبه در حوزه‌هاي مختلف از جمله مناسبات پولي و بانکي، روز چهارشنبه - ۲۶ دي - تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.

افزايش همکاري‌هاي پولي و بانکي و عملياتي شدن بخش‌هاي ديگر سند اقدام مشترک بانکي ميان دو کشور ايران و روسيه در راستاي تحريم زدايي و دلارزدايي در اين سفر مورد تاکيد است.

سند اقدام مشترک ميان بانک‌هاي مرکزي ايران و روسيه در سه سرفصل اصلي «استفاده از پول هاي ملي در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پيام‌رسان هاي بانکي و بومي دو کشور موسم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتي دو کشور» عملياتي شده است.