تاریخ انتشار : 1403/05/28
تهران- ايرنا- معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکيد بر اينکه به دنبال بهدنبال ايجاد ارتباط بين گذشته و حال نظام برنامهريزي کشور هستيم، گفت: ديدگاههاي کارشناسي انجمن خبرگان برنامهريزي در سازمان برنامه و بودجه بهکارگيري ميشود.
به گزارش ايرنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، «سيد حميد پورمحمدي» در ديدار با اعضاي انجمن خبرگان برنامهريزي اظهار داشت: برگزاري نخستين نشست عمومي در روزهاي آغازين دولت با اعضاي انجمن خبرگان برنامهريزي که همگي از پيشکسوتان برنامهريزي کشور هستند، نشان از اهميت اين انجمن براي سازمان دارد و ما به دنبال ايجاد ارتباط بين گذشته و حال نظام برنامهريزي کشور با بهرهگيري از نظرات و راهکارهاي انجمن هستيم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور، توان کارشناسي اين سازمان را از جمله مهمترين ظرفيتهاي فکري و راهبردي دولت دانست و گفت: اين ظرفيت کارشناسي است که ميتواند با ارائه طرحهاي حسابشده و دقيق، مانع اجراي طرحهاي خلقالساعه و غيرکارآمد شود.
پورمحمدي افزود: اعتماد به بدنه کارشناسان سازمان برنامه و بودجه، توجه ويژه به شوراي اقتصاد به عنوان قديميترين شوراي اقتصادي کشور و پرهيز از ايجاد شوراهاي موازي و حمايت ويژه دولت از اولويتبنديهاي اين سازمان در تخصيص منابع، از جمله درخواستهاي اينجانب از رئيسجمهوري است که مورد تأييد و حمايت وي قرار گرفته است.
وي سپس با بيان اينکه با انتصابهاي انجام شده جديد، فضاي سازمان برنامه و بودجه براي استفاده از ديدگاههاي کارشناسي اعضاي انجمن خبرگان برنامهريزي مهياست، گفت: نخستين جلسه شوراي عالي راهبري برنامه هفتم به رياست معاون اول رئيسجمهور تشکيل شد و مقرر است که سازمان برنامه و بودجه، ۲۱۸ سند و آييننامه و دستورالعمل اجرايي مربوط به برنامه هفتم را تهيه و تدوين کند که تجربه انجمن خبرگان برنامهريزي، ميتواند در اين زمينه به کمک سازمان بيايد.
معاون رئيسجمهور در پايان خواستار حفظ و توسعه ارتباط انجمن با سازمان برنامه و بودجه کشور شد و افزود: تلاش ميکنيم که ضمن ارائه اطلاعات مورد نياز به انجمن، دسترسيهاي لازم براي استفاده اعضاي انجمن از کتابخانه و مرکز اسناد سازمان برقرار شود.
بيان نظرات و ديدگاههاي اعضاي انجمن خبرگان برنامهريزي
در اين نشست، تعدادي از معاونان سازمان برنامه و بودجه و تني چند از اعضاي انجمن خبرگان برنامهريزي، ديدگاهها و نظرات خود را درباره مهمترين چالشها و مسائل نظام برنامهريزي و بودجهريزي کشور و راهکارهاي تقويت و توسعه تعامل و ارتباط ميان اين انجمن با سازمان برنامه و بودجه کشور بيان کردند.
در پايان مقرر شد نشستهاي همانديشي انجمن خبرگان برنامهريزي با سازمان برنامهوبودجه کشور در فاصلههاي زماني منظم و با تمرکز بر موضوعات مشخص، استمرار داشته باشد.