تاریخ انتشار : 1403/08/21
يازدهمين همايش سالانه بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت، روزهاي ۵ و ۶ آذر در مرکز همايشهاي بينالمللي برج ميلاد برگزار ميشود.
به گزارش ايبنا، پژوهشکده پولي و بانکي، يازدهمين همايش سالانه بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت را با محوريت اصلي «زيستبوم بانکداري هوشمند؛ حکمراني ديجيتال و نظارت فناورانه» برگزار ميکند.
گفتني است نام اين رويداد پيش از اين «همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت» بود، اما در اختتاميه دوره دهم تصميم برآن شد که به «بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت» تغيير يابد.
اين رويداد هرساله توسط پژوهشکده پولي و بانکي و با حمايت بانک مرکزي و شرکت ملي انفورماتيک برگزار ميشود، در کنار سخنرانيهاي مقامات، متخصصان و صاحبنظران، ميزگردهاي تحليلي، کارگاههاي آموزشي، مقالات علمي، معرفي محصولات و خدمات بانکي و همچنين نمايشگاههاي تخصصي جانبي بخشهاي متفاوت اين رويداد را تشکيل ميدهند.
محورهاي همايش بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت
در يازدهمين همايش سالانه بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت به ۵ محور اصلي پرداخته ميشود که شامل «نگرش اکوسيستمي در بانکداري هوشمند؛ از تبيين تا تکوين»، «تحول ديجيتال در نظارت و پايداري مالي»، رمز پولها و داراييهاي ديجيتال؛ انتظامبخشي و حکمراني»، «بانکداري هوشمند و روشهاي نوظهور پرداخت» و بانکداري هوشمند و قوانين بالادستي» ميشود.
تخصيص غرفه به بيش از ۳۰ بانک و شرکت در نمايشگاه تخصصي همايش
همواره برپايي نمايشگاهي تخصصي، بخشي از همايش بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت بوده و هدف از برگزاري آن ايجاد بستري براي معرفي و ارائه خدمات و محصولات حوزه فناوري اطلاعات و صنعت پرداخت است. بانکها، مؤسسات مالي، شرکتهاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات و فينتکها ميتوانند محصولات و دستاوردهاي خود را در اين نمايشگاه معرفي کنند. امسال در فضاي نمايشگاهي نزديک به ۳۰ غرفه تعبيه شد و پس از طي فرآيند اطلاعرساني و دريافت تقاضاي مخاطبان، تخصيص نهايي به سازمانها و شرکتهاي فعال در صنعت پرداخت صورت گرفت.
معرفي نوآوريهاي برتر صنعت پرداخت در جشنواره دکتر نوربخش
انتخاب طرحها و محصولات نوآورانه، تحت عنوان «جشنواره دکتر نوربخش» يکي از فعاليتهاي جانبي همايش بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت است که از اولين دوره برگزاري همايش در دستور کار قرار داشته است. مراحل شناسايي، ارزيابي و انتخاب نوآوريهاي برتر، پيش از برگزاري همايش انجام شده و برگزيدگان در مراسم اختتاميه معرفي و از آنها تقدير به عمل ميآيد. تاکنون نزديک به ۳۰ طرح و نوآوري به جشنواره ارسال شده که در حال طي مراحل داوري هستند.
برگزاري ۱۵ کارگاه آموزشي
به منظور انتخاب موضوعات کارگاههاي آموزشي يازدهمين همايش بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت، پيشنهادات دريافتي از بانکها، شرکتها، اساتيد و صاحبنظران جمعآوري شده و پس از بررسي يک به يک آنها، کارگاههاي مناسبتر انتخاب و به اطلاع مدرس آنها ميرسد. در همايش امسال حدودا ۱۵ عنوان کارگاه آموزشي، به مدت هر کدام ۹۰ دقيقه برگزار خواهد شد.
دريافت بيش از ۲۳۰ مقاله علمي از پژوهشگران
در همايش بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت بخشي نيز به ارائه مقالات علمي اختصاصدادهشده است. باتوجه به اين که همايش امسال براي اولين بار در پايگاه علوم جهان اسلام نمايه شده، با استقبال بالايي از سوي دانشجويان، اساتيد و پژوهشگران مواجه شده و بيش از ۲۳۰ مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شده است. مقالات ارسال شده در مرحله داوري قرار دارند که داوران آن از ميان اعضاي کميته علمي همايش، اساتيد دانشگاهي و فعالان صنعت بانکي و پرداخت انتخاب شده اند. کليه مقالات پذيرفته شده در مجموعه مقالات همايش درج و ۱۵ عنوان از آنها در دو روز همايش، طي ۵ بخش به صورت شفاهي ارائه ميشوند. علاوه بر اين سه مقاله برتر در اختتاميه همايش معرفي و با اهداي جايزه نقدي و تنديس همايش سالانه بانکداري نوين و نظامهاي پرداخت از نويسندگان آنها تقدير به عمل ميآيد.