تاریخ انتشار : 1394/04/02
مشروح خبر
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی طیبنیا که برای پاسخگویی به سوال محمدرضا خانمحمدی، علیرضا خسروی و محمد اسماعیلی در مورد علت عدم شفافیت در نتیجه اقدام به پیگیری اخذ مطالبات بانکی و معوقات انباشته در مجلس حضور یافته بود اظهار کرد: بهبود در سه شاخص کلیدی از جمله رشد 60 درصدی شاخص مانده کل تسهیلات نسبت به سال 91، بهبود شاخص نسبت مطالبات غیر جاری از 14.7 درصد به 12.2 درصد و همین طور بهبود 122 درصدی در عملکرد تسهیلات پرداختی نشانههای خوبی است ولی اگر بخواهیم این روند به شکل جهشی تداوم و توسعه یابد شاکله نظام بانکی باید دچار تغییرات اساسی شود.
وی افزود: بخشی از آن را در پروژه ساماندهی و اصلاح نظام بانکی در حال انجام هستیم و بخشی را در لوایحی که تقدیم مجلس میکنیم پیش بینی کردهایم. به عنوان نمونه اگر نظام اطلاعاتی بانکداری یکپارچه به وجود آید، امکان شناسایی، اعتبار بخشی و رتبه بندی مشتریان بانکی و تقاضا کنندگان تسهیلات افزایش خواهد یافت.
طیب نیا ادامه داد: هم اکنون این نظام بانکداری یکپارچه وجود ندارد و بسیاری از مشکلات ناشی از نبود اطلاعات یکپارچه قابل پردازش و قابل به اشتراک گذاری است.
طیب نیا ادامه داد: تا زمانی که تسهیلات تکمیلی غیر منطقی وجود دارد باید انتظار مطالبات غیر جاری را داشته باشیم. من امیدوارم مجلس و دولت با کمک یکدیگر شاکله نظام بانکی را تغییر دهند.
ادامه دارد ...